FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 9. lipnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 9. lipnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Košarkaši Zadra u trećoj su utakmici finala doigravanja prvenstva Hrvatske svladali Cibonu u Zagrebu sa 95-87 (20-20, 27-31, 17-17, 31-19), te poveli sa 2-1 u pobjedama. Najefikasniji u sastavu Zadra bio je Carl English sa 25 koševa, a kod Cibone Bariša Krasić sa 24 ubačaja. Zadranima za naslova prvaka Hrvatske, drugi od samostalnosti, nedostaje još jedna pobjeda. Četvrta utakmica igra se u utorak u Zadru.

PARIZ - Belgijska tenisačica Justine Henin po četvrti je put u karijeri, a treći zaredom, pobjednica Roland Garrosa. Prva igračica svijeta je do novoga "Grand Slam" naslova stigla 6-1, 6-2 pobjedom protiv Srpkinje Ane Ivanović u finalu koje je trajalo samo sat i pet minuta.

TRIBERG - Sjajan uspjeh ostvarili su hrvatski biciklisti Radoslav Rogina i Matija Kvasina, članovi slovenske momčadi Perutnina iz Ptuja, na utrci Grand Prix Triberg-Schwarzwald u Njemačkoj. Rogina je osvojio prvo, a Kvasina drugo mjesto u 139.2 kilometara dugačkoj utrci prve kategorije prema kategorizaciji Svjetskog biciklističkog saveza (UCI) stigavši zajedno u cilj u vremenu od 3:44:36 sati. Trećeplasirani Slovak Peter Velits ciljem je prošao sa 1:58 minuta zaostatka za našim dvojcem. Ovaj rezultat odlična je najava biciklističke utrke "Po Sloveniji" koja započinje u utorak prvom etapom koja će se voziti od Ljubljane do Zagreba, a na kojoj će nastupiti i Rogina i Kvasina.

BALATON - Hrvatski jedriličar Ivan Kljaković Gašpić (Zenta, Split) osvojio je srebrnu medalju na Europskom prvenstvu klase "finn" u konkurenciji 92 kormilara održanom na Balatonu. U subotu je održan posljednji plov za odličja u kojem je sudjelovalo deset najboljih. Ivan je odlično krenuo, nakon prve dvije stranice bio je treći, a vodeći kormilar nakon sedam plovova, Rus Skornjakov osmi. Da je tako ostalo do cilja naš bi mladi kormilar osvojio i naslov europskog prvaka, no Skornjakov se uspio probiti do petog mjesta, a Ivan je ušao četvrti u cilj, što nije bilo dovoljno da preuzme prvo mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙