FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 15. svibnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati
ZAGREB, 15. svibnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati

LOS ANGELES - Nakon engleske zvijezde Davida Beckhama, čelnici američkog nogometnog prvoligaša Los Angeles Galaxya angažirali su i Abela Xaviera (34). Bivši portugalski reprezentativac odradio je jednogodišnju suspenziju zbog pozitivnog nalaza na dopinškom testu i odlaskom u SAD pokušava produžiti karijeru. Ove sezone bio je član engleskog premierligaša Middlesbrougha, međutim nije se previše naigrao i u dresu Boroa upisao je tek 20 nastupa. Xavier je igrao za Estrelu Amadoru, Benficu, Bari, Real Oviedo, PSV Eindhoven, Everton, Liverpool, Galatasaray, Hannover i Romu. U studenom 2005. godine pao je na dopinškom testu nakon lanjskog dvoboja prvog kola Kupa UEFA između Middlesbrougha i grčkog Xanthija i to na steroid dianabol. Suspendiran je na 18 mjeseci, međutim, Arbitražni sud mu je smanjio kaznu za šest mjeseci.

NEW YORK - U četvrtom susretu polufinala doigravanja Zapadne konferencije NBA lige Phoenix Sunsi su na gostovanju pobijedili San Antonio Spurse 104:98 i u seriji na četiri pobjede izjednačili rezultat na 2:2. Gostujuću pobjedu upisali su i Cleveland Cavaliersi koji su u Continental Airlines Areni porazili New Jersey Nets 87:85 i u polufinalu Istočne konferencije poveli 3:1.

NYON - Švicarac Massimo Busacca (37) sudit će finalnu utakmicu Kupa UEFA između Seville i Espanyola koja će se u srijedu igrati u Glasgowu na Hampden Parku. Busacca je sudačku karijeru započeo 1990. godine, 12 godina kasnije je uvršten u Uefinu "premier" skupinu sudaca, a godinu dana kasnije je prebačen u najviši razred "elite". Ovo će mu biti prvo finale u eurokupovima, a na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj sudio je tri utakmice, Španjolska - Ukrajina, Argentina - Meksiko i Švedska - Engleska.

OTTAWA - Hokejaši Ottawa Senatorsa načinili su još jedan veliki korak prema finalu NHL lige. Ottawa je u trećem susretu finala Istočne konferencije upisala i treću pobjedu protiv Buffalo Sabresa i za ulazak u finale treba još jednu pobjedu. Nakon dramatičnih 60 minuta Ottawa je pred 20.000 gledatelja slavila nogometnim rezultatom 1:0, a pobjednički pogodak postigao je kapetan Daniela Alfredssona u 34. minuti utakmice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙