FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 30. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 30. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - U odlučujućoj trećoj utakmici polufinala doigravanja prvenstva Hrvatske za košarkaše Cibona je tricom Warrena sa zvukom sirene svladala Split CO sa 87-84 (48-45). U finalu će igrati Cibona i Zadar, prva utakmica igra se u nedjelju u Zagrebu, a prvak će postati ona momčad koja prva ostvari tri pobjede.

PULA - Nogometaši Zadra kvalificirali su se u Prvu hrvatsku nogometnu ligu za sezonu 2007/08. nakon što su u dva kvalifikacijska dvoboja bili bolji od Pule ukupnim rezultatom 6-2. Zadrani su pobjedu 3-0 iz prve utakmice na domaćem terenu potvrdili 3-2 slavljem u Puli.

PARIZ - Hrvatska tenisačica Jelena Kostanić Tošić nije se uspjela plasirati u drugo kolo teniskog grand slam turnira u Roland Garrosu. U prvom kolu izgubila je od 12. nositeljice Slovakinje Daniele Hantuchove sa 3-6, 1-6. Hrvatska igračica loše je vraćala servise svoje protivnice i osvojila je tek 14 poena na servis Hantuchove.

MONTE ZONCOLAN - Talijan Gilberto Simoni (Saunier Duval) pobjendik je 17. etape biciklističke utrke "Giro d'Italia" vožene od austrijskog Lienza do vrha uspona na Monte Zoncolan, najstrmiji uspon u Dolomitima, u dužini od 142 kilometra. Simoni je ciljem prošao u vremenu od 3:51:52 sati zajedno s momčadskim kolegom Leonardom Piepolijem, treći je bio Luksemburžanin Andy Schleck (CSC) sa sedam sekundi zaostatka, dok ej četvrto mjesto zauzeo vodeči u ukupnom redoslijedu Talijan Danilo Di Luca (Liquigas) sa 31 sekundom zaostatka. Di Luca je pet dana prije završetka "Gira" zadržao vodstvo u ukupnom redoslijedu, ispred drugog Schlecka ima 2:24 minute prednosti, dok trećem Simoniju bježi 2:28 minuta.

Hrvatski biciklist Vladimir Miholjević (Liquigas) u 17. je etapi zauzeo 82. mjesto sa 13:14 minuta zaostatka za Simonijem, te je ukupno 61. sa 1:34:34 sati iza momčadskog kolege Di Luce.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙