FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 15. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 15. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

HAMBURG - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u 3. kolo ATP turnira iz "Masters serije" u Hamburgu svladavši Francuza Florenta Serru sa 4-6, 6-2, 6-2. U sljedećem nastupu Ljubičić će igrati protiv Španjolca Davida Ferrera.

ZAGREB - Zbog loših vremenskih uvjeta u Zagrebu do sada je danas odigrano tek sedam dvoboja na ITF Series turniru tenisačica dok nije završen niti jedan dvoboj ATP Challengera tenisača u Sportskom centru "Mladost". Od pet hrvqatskih predstavnica dvije su zborile drugo kolo, dok su tri ispale. Petra Martić je sa 4-6, 6-3, 6-3 nadvisila Čehinju Sandru Zahlavovu, dok je Jasmina Tinjić bila bolja od Marije Abramović sa 4-6, 6-3, 6-1 u dvoboju dvije naše igračice. Ivana Abramović uvjerljivo je sa 4-6, 1-6 izgubila od Mađarice Agnes Szavay, dok je Mirna Marinović nakon velike borbe izgubila od Srpkinje Karoline Jovanović sa 5-7, 6-3, 3-6.

PULA - Nenad Gračan više nije trener nogometaša Pule.

"Upravo je danas došlo do prekida suradnje između njega i pulskog prvoligaša", priopćio je sportski direktor kluba Ivan Kurtović na izvanrednoj konferenciji za novinare.

"S obzirom na situaciju, probleme i na pritisak koji se vrši, ne želim biti nikome problem i pritisak. Razgovarao sam s predsjednikom Jergovićem i došlo je do sporazumnog raskida ugovora. Kad se sve uzme u obzir, mislim da nismo imali sportske sreće. No, život ide dalje, sudbina je takva kakva je, nadam se da će određena šok-terapija dobro doći, da će biti više sreće u realizaciji i da će Pula ostati prvoligaš što joj želim od sveg srca", kazao je sada već bivši trener Puljana Nenad Gračan.

LOS ANGELES - Njemački košarkaš i zvijezda Dallas Mavericksa Dirk Nowitzki (28) izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige u osnovnom dijelu sezone. Nowitzki je tako postao prvi europski igrač koji je dobio to priznanje. Nowitzki, koji je igrao vrlo loše u doigravanju gdje su njegovi Mavericksi, inače momčad s najboljim omjerom u sezoni, ispali već u prvom krugu od Golden State Warriorsa, je dobio 1138 bodova, a čak 83 glasača ga je postavilo na prvo mjesto. Drugo mjesto sa 1013 bodova i 44 prva mjesta zauzeo je dobitnik MVP nagrade u protekle dvije sezone Kanađanin Steve Nash, branič Phoenix Sunsa, a treće najbolji strijelac lige Kobe Bryant iz Los Angeles Lakersa sa 521 bodom.

VALENCIA - Novozelandska posada Emirates Team New Zealand povela je sa 2-0 u pobjedama protiv španjolskog Desafija Espanol u polufinalnom dvoboju izazivača za najcjenjeniji jedriličarski trofej "America's Cup", dok je omjer pobjeda u drugom polufinalnom srazu između američkog BMW ORACLE Racinga i talijanske Luna Rosse nakon dva plova 1-1. Novozelanđani su u drugom plovu svladali španjolsku posadu sa 40 sekundi prednosti, dok je BMW Oracle uspio izjednačiti svladavši Luna Rossu za samo 13 sekundi. U finale natjecanja izazivača plasirat će se jedrilice koje prve ostvare pet pobjeda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙