FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 28. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 28. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

PARIZ - Jaka kiša u Parizu primorala je organizatore Roland Garrosa da otkažu ostatak programa predviđenog za ponedjeljak na drugom teniskom "Grand Slam" turniru sezone. Stoga će naš najbolji tenisač Ivan Ljubičić svoboj dvoboj 1. kola protiv Francuza Arnauda Clementa nastaviti u utorak. Meč je prekinut kod vodstva Ljubičića od 6-1, 4-4. Marin Čilić i još jedan Francuz Thierry Ascione nisu niti započeli svoj dvoboj, te bi ga trebali odigrati u utorak ukoliko vremenske prilike to dopuste.

ZAGREB - Košarkaši Zadra prvi su finalisti doigravanja prvenstva Hrvatske, oni su u drugom polufinalnom dvoboju kao gosti svladali Zagreb sa 91-89 (46-42), te se sa 2-0 u pobjedama plasirali u finale.

BERN - Nogometaši Basela osvajači su ovosezonskog švicarskog Kupa nakon što su u finalu u Bernu svladali Luzern sa 1-0 (0-0). Jedini pogodak postigao je Daniel Majstorović u 90. minuti iz 11-erca. Hrvatski reprezentativac Mladen Petrić ušao je u igru za Basel u 58. minuti, dok je Ivan rakitić igrao do 75. minute.

LONDON - Nogometaši Derby Countyja izborili su nastup u engleskog prvoj ligi sljedeće sezone nakon što su u finalu doigravanja na Wembleyu svladali West Bromwich Albion sa 1-0. Pogodak vrijedan promocije u elitni razred engleskog nogometa koji bi klubu mogao donijeti prihod od oko 60 milijuna funti postigao je škotski reprezentativac Stephen Pearson u 61. minuti. Derby se tako pridružio Sunderlandu i Birmingham Cityju koji su izborili prvu ligu kroz ligaško natjecanje, dok će sljedeće sezone u drugoj ligi igrati Sheffield United, Chartlton Athletic i Watford.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙