FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 8. lipnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.
ZAGREB, 8. lipnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12.30 sati.

SAN ANTONIO - Košarkaši San Antonio Spursa poveli su sa 1-0 u pobjedama protiv Cleveland Cavaliersa u finalu doigravanja NBA lige pobijedivši u prvoj utakmici na svom parketu sa 85-76 (20-15, 20-20, 24-14, 21-27). Najefikasniji u sastavu San Antonija bio je Tony Parker sa 27 koševa, a kod Clevelanda Daniel Gibson sa 16. Prvak će postati ona momčad koja prva ostvari četiri pobjede. Druga utakmica igra se u nedjelju navečer također u San Antoniju.

GOSPIĆ - U četvrtoj finalnoj utakmici doigravanja prvenstva Hrvatske za košarkašice Gospić je pobijedio Šibenik Jolly sa 78-72, pa je omjer pobjeda izjednačen na 2-2. Odluka o prvaku past će u nedjelju, kada se u Šibeniku igra odlučujuća peta utakmica.

BUENOS AIRES - Nogometaši argentinskog Boca Juniorsa plasirali su se u finale Copa Libertadores nakon što su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom stadionu u Buenos Airesu svladali kolumbijsku Cucutu sa 3-0, te tako nadoknadili zaostatak od 1-3 iz prve utakmice. Pogotke za prolazak u finale postigli su Riquelme (43), Palermo (55) i Battaglia (83).

U finalu će Boca Juniors igrati protiv brazilskog Gremija koji je u drugom polufinalnom srazu izbacio drugu brazilsku momčad Santos. Prva finalna utakmica igrat će se 13. lipnja u Buenos Airesu, a uzvrat je u Porto Alegreu 20. lipnja.

HYERES/SOLUN - Zbog slabog i nestabilnog vjetra niti jedan od dva plova jedriličara u klasi "laser" na Europskom prvenstvu u francuskom Hyeresu nije okončan. Suci nisu imali izbora nego signalizirati prekid u oba pokušaja, što je šteta jer je naš vodeći kormilar na ovom natjecanju, Luka Radelić (Mornar, Split) odlično stajao u oba plova. U prvom je bio treći u trenutku kad je plov prekinut, a u drugom uvjerljivo prvi. S takvim ulazima Radelić bi zasigurno uzeo neko od odličja.

"Šteta rezultata, ali dobro je bilo za samopouzdanje", kaže Luka.

U petak je zadnji dan EP "lasera". U planu su tri plova, prema propisima suci zadnji start mogu dati najkasnije u 15 sati. Prognostičari ponovno najavljuju slab vjetar. Podsjetimo, Radelić je trenutačno sedmi ukupno, odnosno četvrti Europljanin, nadomak i brončane i srebrne medalje. Na 22. mjestu je Tonči Stipanović (Mornar), a na 30. Mate Arapov (Mornar).

Nakon dva dana čekanja na kopnu na EP klase "470" u Solunu danas se konačno jedrilo. Prema neslužbenim rezultatima koje nam je javila naša ekipa Fantela/Marenić (Sv. Krševan, Zadar) su upisali osmo, 13. mjesto i pobjedu u zadnjem plovu dana. Nakon šest plovova Fantela/Marenić nalaze se na 19. mjestu i nastavit će natjecanje u zlatnoj skupini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙