FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 21 sati

ZAGREB, 14. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:
ZAGREB, 14. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:

ZAGREB - U derbiju šestog kola Lige za prvaka košarkaškog prvenstva Hrvatske Zadar je u KC Dražen Petrović pred 1.000 gledatelja pobijedio Cibonu 91:89 (19:23, 19:20, 27:27, 26:19). Junak u pobjedi Zadra bio je Carl English koji je postigao 33 koša, od čega čak 30 u drugom poluvremenu utakmice. U zadarskoj momčadi se istakao i Gečevski sa 19 koševa, a kod Zagrepčana sjajan je bio Warren sa 35 koševa i 15 skokova. Nakon šet kola Cibona i Zadar nalaze se na vrhu ljestvice sa po pet pobjeda i jednim porazom.

BIRMINGHAM - Nogometaši Manchester Uniteda prvi su finalisti FA Kupa nakon što su u polufinalnom susretu u Birminghamu na Villa Parku pobijedili Watford 4:1. Strijelci za "Crvene vragove" bili su Rooney (7, 66), Ronaldo (28) i Richardson (82), dok je pogodak za Watford postigao Bouazza (26). U drugom polufinalnom susretu u nedjelju na Old Traffordu sastaju se Chelsea i Blackburn Rovers. Finalni susret FA Kupa na rasporedu je 19. svibnja na novom Wembleyu.

ZAGREB - Rezultati susreta 26. kola Prve HNL i poredak na ljestvici: Pula - Dinamo 1:2, Cibalia - Hajduk 0:1, Kamen Ingrad - Zagreb 0:6, Međimurje - Šibenik 0:1, Slaven Belupo - Rijeka 3:0, Osijek - Varteks 1:0

LJESTVICA: Dinamo 71, Hajduk 60, Zagreb 53, Šibenik 43, Slaven Belupo 43...

LONDON - U susretu 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Portsmouth je pobijedio Newcastle United 2:1, a hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar odigrao je zadnje dvije minute utakmice. Pogotke za Portsmouth postigli su Benjani (7) i Taylor (59), dok je poraz gostiju ublažio Emre (69 - 11m). Kranjčar je u igru ušao u 90. minuti umjesto Kanua.

GLASGOW - U prvom susretu polufinala škotskog nogometnog Kupa Celtic je pred 29.000 gledatelja pobijedio drugoligaša St. Johnstone 2:1. Dvostruki strijelac za Celtic bio je Jan Vennegoor of Hesselink (12-11m, 54), dok je pogodak za St. Johnstone postigao Martin Hardie (18). U drugom polufinalnom susretu u nedjelju se sastaju Hibernian i Dunfermline Athletic.

SAKHIR - Brazilac Felipe Massa (Ferrari) izborio je prvu startnu poziciju na sutrašnoj utrci svjetskog prvenstva formule 1, Velikoj Nagradi Bahraina. Massa je slavio na kvalifikacijskom treningu s rezultatom 1:32,652. Mjesto u prvom redu izborio je i Britanac Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), dok će iz drugog reda startati Finac Kimi Raikkoenen (Ferrari), te Španjolac Fernando Alonso (McLaren-Mercedes).

PARIZ - Argentinski tenisač Guillermo Canas otkazao je nastup na ATP teniskom turniru iz Masters Serije u Monte Carlu zbog ozljede noge. Canas je trenutačno 29. tenisač svijeta, a "proslavio" se nedavnim pobjedama protiv najboljeg tenisača svijeta Švicarca Rogera Federera na turnirima u Indian Wellsu i Miamiu. Nastup u "Kneževini" na turniru na kojem je direktor Željko Franulović, zbog ozljeda su otkazali i Amerikanci James Blake i Andy Roddick. Masters u Monte Carlu počinje idućeg tjedna, a naslov pobjednika brani Španjolac Rafael Nadal koji je prošle sezone slavio pobijedivši u finalu Federera. Prvi nositelj turnira je Federer, dok je najbolji hrvatski tenisač Ivan Ljubičić postavljen za sedmog nositelja:

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙