FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 21 sati

ZAGREB, 13. ožujka 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:
ZAGREB, 13. ožujka 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:

KUOPIO - Poljak Adam Malysz pobjednik je natjecanja skijaša skakača u Kuopiu koje se bodovalo u Svjetskom kupu. Malysz je slavio skokovima od 125 i 115 metara ispred Austrijanca Andreasa Koflera (120/118,5) i njegova sunarodnjaka Thomasa Morgensterna (116,5/117,5). U ukupnom poretku Svjetskog kupa nakon 19 od 24 natjecanja vodi Norvežanin Anders Jacobsen (1113) ispred Malysza (1053) i Austrijanca Gregora Schlierenzauera (944).

SAO PAULO - Brazilska policija oslobodila je sestru nogometaša talijanskoga Milana Brazilca Ricarda Oliveire koja je u listopadu prošle godine oteta u Sao Paolu. Marija de Lourdes (35) je provela u zatočeništvu 160 dana, a policija je za mjesto na kojem je skrivana doznala anonimnom dojavom. Policija nije pronašla niti jednog otmičara, a nije poznato je li plaćena otkupnina.

MOSKVA - Košarkaši Unics Kazana i Lietuvos Rytasa upisali su pobjede u prvim susretima polufinala ULEB Kupa. Unics Kazan je pobijedio Real Madrid 76:69 (23:20, 13:9, 25:18, 15:22), dok je Lietuvos pobijedio FMP Železnik 78:67 (22:23, 30:13, 12:17, 14:14).

RIM - Disciplinska komisija Talijanske nogometne lige suspendirala je trenera Palerma Francesca Guidolina na tri utakmice zbog nesportskog ponašanja za vrijeme dvoboja protiv Fiorentine. Do incidenta je došlo kada je Adrian Mutu postigao pogodak za goste u 33. minuti. Napadač "Viola" je došao do lopte kada se igrač Palerma Roberto Guana srušio na travnjak zbog grčeva nakon čega je Mutu neometan iskoristio priliku i zatresao mrežu Palerema. Guidolini je burno prosvjedovao zbog pogotka ljut što Mutu nije izbacio loptu iz terena kako bi se Guanu pružila pomoć. Nakon silnih prosvjeda sudac ga je isključio, a prilikom izlaska s terena sukobio se i sa trenerom Fiorentine Cesareom Prandelliem. Pored tri utakmice kazne trener Palerma je kažnjen i sa 15.000 eura.

LONDON - Ulaznice za prvu nogometnu utakmicu na novom Wembleyu između U-21 reprezentacija Engleske i Italije rasprodane su za manje od šest sati. Interes za utakmicom mladih reprezentacija "Gordog Albiona" i "Azzurra" bio je toliki da je zbog velikog broja ulaza "pala" internetska stranica Engleskog nogometnog saveza (FA). Na stranici FA-a u vrlo kratko vrijeme zabilježeno je više od 150.000 ulaza. Utakmica je na rasporedu 24. ožujka. Kapacitet novog Wembleya je 90.000 mjesta, no za utakmicu U-21 reprezentacija pušteno je u prodaju 60.000 ulaznica. Na toj će se utakmici testirati svi detalji novog objekta, a nakon utakmica Wembley bi trebao dobiti i službenu licencu.

BERLIN - Njemački nogometni prvak Bayern Munchen biti će oslabljen neigranjem Marka van Bommel u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Milana. Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) kaznila je nizozemskog reprezentativca s dvije utakmice neigranja zbog isključenja u susretu protiv Real Madrida. Obično UEFA-a za dva žuta kartona na jednoj utakmici izriče suspenziju od jedne utakmicu, no zbog nesportskog poteza nizozemskog igrača u prvom dvoboju protiv "Kraljevskog kluba" van Bommel je dobio ukupno dvije utakmice kazne.

MILANO - Napadač talijanske reprezentacije i Milana, Alberto Gilardino posljednja je žrtva Fabrizia Corone, paparazza poznatijeg kao supruga hrvatske manekenke Nine Morić. Međutim, zbog pomaganja Corini i Gilardino se našao na udaru talijanskih vlasti. Gilardino je priznao talijanskim istražiteljima kako je Coroni platio 6.000 eura da ne objavi fotografije na kojima se nalazi s nepoznatom djevojkom izvan jednog noćnog kluba u Milanu. Talijanski napadač je potom o svemu upozorio Coronu neznajući da policija prisluškuje razgovor. Zbog pomaganja Coroni Gilardino se našao pod istragom i državni tužitelj razmatra postoje li osnove da ga se optuži za prikrivanje i pomaganje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙