FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 21 sati

ZAGREB, 17. siječnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:
ZAGREB, 17. siječnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:

ZAGREB - Nekoliko dana prije početka Svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj tabor hrvatske reprezentacije uzdrmala je vijest da je Davor Dominiković dopingiran. U srijedu poslijepodne u Hrvatski rukometni savez stigao je dopinški nalaz iz Španjolske u kojem se tvrdi da je u organizmu, odnosno urinu Davora Dominikovića 20. prosinca prošle godine pronađeno nedopušteno stimulativno sredstvo. Vijest koja je stigla iz Španjolske šokirala je vodstvo Saveza i cijelu reprezentaciju jer je Dominiković jedan od ključnih igrača obrane hrvatske vrste. "Dobili smo obavijest da je igraču tijekom prvenstva pronađena nedozvoljena supstanca. Taj uzorak ne znači apsolutno ništa i Dominiković se ne smatra pozitivnim sve dok se ne provjeri i B uzorak. Mi smo hitno tražili novu doping kontrolu i nadamo se da će uzorak B skinuti svaku sumnju s našeg igrača. Sve dok se to ne dogodi, Davor ne može biti na popisu igrača za Njemačku," kazao je doktor Mladen Miškulin, liječnik reprezentacije i predsjednik Medicinske komisije HRS-a.

VERONA - Nogometaši Sampdorie prvi su polufinalisti talijanskog nogometnog Kupa. Sampdoria je u uzvratnom ogledu četvrtfinala u Veroni pred 1.500 gledatelja pobijedila Chievo 2:1, te se ukupnim rezultatom 3:1 probila među četiri najbolje momčadi. Strijelci za goste bili su Emiliano Bonazzoli (42) i Gennaro Delvecchio (83), dok je pogodak za Chievo postigao Michele Marcolini (44).

PARMA - Nakon Sampdorije plasman u polufinale talijanskog nogometnog Kupa izborila je i Roma. U uzvratnom susretu četvrtfinala Roma je na gostovanju u Parmi odigrala 2:2, a kako je u prvom susretu slavila 2:1 izborila je polufinale ukupnim rezultatom 4:3. Strijelci za Romu bili su Rossi (30) i Pizarro (85), dok je oba pogotka za Parmu postigao Muslimović (11, 43).

MADRID - Napadač španjolskog nogometnog velikana Real Madrida, Ronaldo po svemu sudeći karijeru će nastaviti u redovima Milana. Prema pisanju španjolskog lista Marca brazilski napadač je dogovorio sve detalje prelaska u redove Milana, no sada predstoji dogovor između klubova. "Sada su na potezu čelnici Reala. Mi smo svoju ponudu stavili na stol i čekamo njihov odgovor," kazao je dopredsjednik Milana Adriano Galliani. Čelnik Milana nije želio ulaziti u detalje ponude koju su uputili Realu, no Galliani je naglasio kako Milan nema namjeru plaćati odštetu za Ronalda.

ZAGREB - Od 21. do 27. siječnja u Miamiu se održava Rolex Miami OCR, Grade 1 regata olimpijskih klasa na kojoj će nastupiti i šestero hrvatskih jedriličara. U klasi Laser jedrit će Milan Vujasinović (Labud, Split) i Daniel Mihelić (Galeb, Kostrena), u Laser Radialu Tina Mihelić (Galeb) i Mateja Petronijević (Uljanik plovidba, Pula), te u klasi Zvijezda Lovrović/Mikuličić (3. Maj, Rijeka). U kalendaru Svjetskog jedriličarskog saveza postoji sedam Grade 1 regata na kojima se sve olimpijske klase natječu istovremeno. U siječnju su na rasporedu Sail Melbourne (Australija) i Rolex Miami (SAD), u veljači Sail Auckland (Novi Zeland), u travnju Semaine Olympique Francaise (Francuska), u svibnju Holland regatta (Nizozemska), te u lipnju Kiel week (Njemačka).

ZAGREB - Na najnovijoj Fifinoj ranglisti Hrvatska je zadržala 15. mjesto. To je treći mjesec zaredom da se hrvatska nogometna reprezentacija nalazi na 15. poziciji. To je najbolji renking Hrvatske od lipnja 2001., kada je bila na 14. mjestu. Najbolji renking Hrvatska je imala početkom 1999. godine, kada je bila treća reprezentacija na svijetu. Prvo mjesto i dalje drži Brazil, a slijede svjetski prvaci Talijani. Među prvih deset dogodila se samo jedna promjena, Njemačka je s petog mjesta skinula Englesku.

BERLIN -U prijateljskom nogometnom susretu odigranom u portugalskom Faru njemački bundesligaš Borussia Moenchengladbach je pobijedio reprezentaciju Kine 4:0. Pogotke za njemačku momčad postigli su David Degen (2), Federico Insua i Wesley Sonck.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙