FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 9. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 9. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

SPLIT - Šibenski nogometaš Ante Rukavina od petka će i službeno postati igrač splitskog Hajduka potvrdio je danas predsjednik Uprave Hajduka Branko Grgić. Hajduk je, premda je prošlog tjedna Rukavina potpisao ugovor prema kojemu je za Hajduk trebao početi igrati od 15. lipnja, tog igrača želio odmah, rekao je Grgić, pa je budući da je i psihički i fizički već u Splitu, najbolje rješenje bilo da odmah i počne igrati. Osim toga, dodao je, i drugi igrač Šibenika odmah je pušten u Dinamo, pa nije bilo prepreke da i Rukavina ne dođe odmah na Poljud.

PARIZ - Četvrta etapa relija "Dakar" uzela je svoju prvu ovogodišnju žrtvu, u etapi voženoj od Er Rachidije do Ouarzazatea u Maroku smrtno je stradao južnoafrički motociklist Elmer Symons (29).

"Danas u 9.16 sati vodstvo utrke obaviješteno je o nesreći na 142. kilometru etape. Helikopter je stigao na mjesto nesreće osam minuta kasnije, ali liječnici su mogli samo ustanoviti smrt natjecatelja", stoji u priopćenju organizatora.

Symons je 18. žrtva relija "Dakar" koji se održava svake godine od 1979.

Inače, pobjednici četvrte etape su Francuz Jean-Louis Schlesser kod automobilista, te Španjolac Marc Coma kod motociklista.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙