FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 6. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 6. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

DOHA - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić osvojio je milijun dolara vrijedan ATP turnir u Dohi svladavši u finalu Britanca Andyja Murraya sa 6-4, 6-4. To je sedmi osvojeni turnir Ljubičića u karijeri.

VRŠAC - Košarkaši Zadra izgubili su dvoboj 16. kola regionalne "NLB" lige u Vršcu od domaćeg Hemofarma sa 86-91 (20-20, 17-30, 29-21, 20-20). Najefikasniji u sastavu Zadra bio je Carl English sa 20 koševa, a kod domaćih Milenko Topić sa 26. Oba sastava imaju po 11 pobjeda i pet poraza.

SPLIT - U dvoboju 16. kola regionalne košarkaške "NLB" lige Zagreb je kao gost svladao Split CO sa 102-73 (25-26, 34-16, 21-18, 22-13). Najbolji kod pobjednika bio je Josip Sesar, a kod domaćina Mateo Kedžo sa po 25 koševa. Zagreb nakon 16 kola ima šest pobjeda i 10 poraza, a Split dvije pobjede i 14 poraza.

CHENNAI - U finalu 416.000 dolara vrijednog ATP turnira tenisača u Chennaiju igrat će Austrijanac Stefan Koubek i Belgijanac Xavier Malisse. Malisse je u polufinalu iznenadio drugog igrača svijeta Španjolca Rafaela Nadala, dok je Koubek bio bolji od drugog Španjolca Carlosa Moye.

KRANJSKA GORA - Austrijska skijašica Nicole Hosp pobjednica je veleslaloma Svjetskog kupa održanog u slovenskoj Kranjskoj Gori. Hosp (23) je do šeste ukupno, a četvrte veleslalomske pobjede u karijeri došla sa 43 stotinke sekunde boljim vremenom od drugoplasirane Talijanke Nicole Gius, dok je Finkinja Tanje Poutiainen bila treća (+0.57). Najveća senzacija prve vožnje Britanka Chemmy Alcott, pala je sa trećeg na čak 15. mjesto. Hrvatska skijašica Ana Jelušić je u dogovoru sa svojim stručnim stožerom odlučila ne nastupiti na današnjem veleslalomu Svjetskog kupa u slovenskoj Kranjskoj Gori. Zbog povišene tjelesne temperature i iscrpljenosti nakon slaloma na Sljemenu, Riječanka je odlučila propustiti današnji veleslalom i pripremati se za sutrašnji slalomski nastup također u Kranjskoj Gori.

ADELBODEN - Austrijski skijaš Benjamin Raich pobjednik je veleslaloma Svjetskog kupa u švicarskom Adelbodenu. Raich (28) je Kuonisbaergli, najtežu veleslalomsku stazu na svijetu, prošao za 2:25.29 minuta, što mu je bilo dovoljno za 25. pobjedu u karijeru i drugu ove sezone nakon trijumfa na slalomu u Leviu. Drugo mjesto uzeo je Talijan Massimiliano Blardone sa zaostatkom od 85 stotinki sekunde, dok je vodeći u ukupnom poretku Svjetskog kupa Norvežanin Aksel Lund Svindal bio treći sa sekundu sporijim vremenom. Na veleslalomu u Adelbodenu nije bilo hrvatskih skijaša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙