FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 15. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 15. siječnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Počasni predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Juan Antonio Samaranch nazočit će sutra svečanostima obilježavanja 15. objetnice primitka Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO)u međunarodnu olimpijsku obitelj. Samarancha će primiti Predsjednik RH Stipe Mesić, a najavljen je i sastanak s predsjednikom Vlade dr. Ivom Sanaderom. U 12 sati će posjetiti i Muzejsko memorijalni centar Dražen Petrović.

Juan Antonio Samaranch je rođeni Katalonac i veliki reformator svjetskog športa koji je na čelu Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) bio od 1980. do 2001. godine. Poznat je kao tih čovjek, ali vrlo utjecajan i moćan kao ni jedan njegov prethodnik. Diplomat je od karijere i pružio je bezgraničnu potporu našem športu ali i novoj, neovisnoj državi Hrvatskoj.

LAGOS - Bivši izbornik nogometnih reprezentacija Njemačke i Škotske Berti Vogts imenovan je za izbornika reprezentacije Nigerije, objavio je Nigerijski nogometni savez (NFA).

"Izabrali smo Vogtsa jer smatramo da je on najprikladnija osoba za vođenje 'super orlova'", objavili su iz NFA.

Vogts će na novu dužnost stupiti 1. ožujka ove godine, a potpisao je ugovor do 2010.

PARIZ - Nakon serije loših rezultata vodstvo francuskog nogometnog prvoligaša Paris St Germaina uručilo je otkaz treneru Bernardu Lacombeu, a umjesto njega momčad je preuzeo Paul Le Guen, koji je početkom mjeseca napustio klupu Rangersa. PSG trenutačno zauzima 17. mjesto na ljestvici le Championnata sa svega dva boda više od zone ispadanja i proživljava jednu od najvećih kriza u povijesti kluba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙