FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 21.00 sati

ZAGREB, 25. prosinca 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:
ZAGREB, 25. prosinca 2006.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 21 sati:

MADRID - Dvostruki olimpijski i četverostruki svjetski atletski prvak, Marokanac Hicham El Guerrouj podržao je kandidaturu Madrida za domaćina Olimpijskih igara 2016. godine. "Vjerujem da Madrid ima velike izglede za pobjedu i volio bi da sam jedan od ambasadora tog natjecanja," kazao je El Guerrouj. Službene kandidature za domaćina OI 2016. godine podnijeli su Madrid, Tokio, Katar i Rio de Janeiro. Veliki interes su pokazali i u Italiji gdje još moraju odlučiti između Milana i Rima, dok se Amerikanci lome između San Francisca i Los Angelesa. Međunarodni olimpijski odbor (MOO) će o organizatoru igara odlučiti 2009. godine. Iduće OI 2008. godine održat će se u Pekingu, dok su 2012. godine u Londonu.

LONDON - Kapetan engleskog nogometnog prvaka Chelsea, John Terry zaradio je 87,500 funta na ruletu u jednom londonskom casinu. Terry je stavio 2,500 funta na broj 26 koji nosi na dresu Chelsea i pogodio. "Terry se jako razveselio kada je pogodio broj i nakon toga je platio rundu pića prijateljima," otkrio je jedan od zaposlenika casina. Terry je u Colony Clubu bio u društvu suigrača Franka Lamparda, Ashleya Colea, Waynea Bridgea i Shaun Wright-Phillipsa.

PEKING - Svjetski rekorder i olimpijski pobjednik na 110 metara s preponama Kinez Liu (23) Xiang otkrio je kako iduće Olimpijske igre u Pekingu neće biti njegove posljednje. "Planiram nastupati i na OI u Londonu 2012. godine. Vjerujem kako još nekoliko godina mogu održati vrhunske rezultate, a nakon toga ću razmisliti o oproštaju" poručio je kineski atletičar. Liu Xiang je na OI u Ateni osvojio zlatnu medalju, a nekoliko mjeseci u Lausanni istrčao svjetski rekord (12.88). Nedavno je slavio na Azijskim igrama s rezultatom 13.15.

LONDON - Engleski nogometni prvoligaš Charlton Athletic dobio je novog trenera, a to je Alan Pardew. On je naslijedio Lesa Reeda, koji je u nedjelju prestao biti trenerom Charltona. Charlton je pretposljednja momčad engleskog prvenstva. Nakon 19 kola ima samo tri pobjede. Alan Pardew je početkom studenoga dobio otkaz u West Hamu, no bez posla je bio samo mjesec i pol dana.

AMSTERDAM - Nezadovoljan igrom i zalaganjem svojih igrača u susretu protiv Vitessea trener nizozemskog nogometnog prvoligaša Ajaxa, Henk ten Cate kaznio je momčad treningom na Božić. Prvotimci Ajaxa su zbog poraza 2:4 od Vitessea Božić, umjesto u krugu obitelji, "proslavili" na stadionu Arena odrađujući žestoki trening. Ajax je protiv Vitessea nakon prvog poluvremena vodio 2:0, a potom je u nastavku utakmice primio četiri pogotka, od čega dva u posljednje dvije minute utakmice. Nakon 18 kola na prvom mjestu nizozemskog prvenstva se nalazi PSV Eindhoven sa 49 bodova, AZ na drugom mjestu ima devet bodova manje, dok je Ajax treći sa 11 bodova manje od PSV-a.

PARIZ - Francuski skijaš Stephane Tissot (27) doživio je tešku ozljedu na božićnom ekshibicijskom paralelnom slalomu u talijanskoj Pili. Prilikom pada slomio je lijevu nogu, pa je za njega ova sezona završena. Tissot je operiran u Aosti i sada ga očekuje višemjesečni oporavak. Ove sezone Tissot je bio najbolji francuski slalomaš. U finskom Leviju bio je četvrti, a na posljednjem slalomu u Alta Badiji bio je vodeći nakon prve vožnje, no u drugoj je napravio grešku i nije uspio završiti utrku.

BUENOS AIRES - Argentinski nogometni prvoligaš San Lorenzo imenovao je 47-godišnjeg Ramona Diaza novim trenerom kluba. Diaz je naslijedio Oscara Ruggerija. Do promjene trenera došlo zbog loših rezultata u nedavno završenom argentinskom prvenstvu. San Lorenzo je završio na skromnom 11. mjestu. Ramon Diaz jedan je od najtrofejnijih argentinskih trenera, s River Platom je osvojio Libertadores kup te pet naslova državnog prvaka. Imao je i vrlo uspješnu igračku karijeru, bio je član argentinske reprezentacije na SP 1982. Kasnije se sukobio sa Maradonom, što ga je koštalo nastupa na svjetskim prvenstvima 1986. i 1990. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙