FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa na tradicionalnoj misi

RIM, 31. prosinca 2004. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. sudjelovao je upetak navečer u bazilici svetog Petra u Rimu na misi zahvale Bogu,koja se po tradiciji održava posljednjeg dana u godini.
RIM, 31. prosinca 2004. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. sudjelovao je u petak navečer u bazilici svetog Petra u Rimu na misi zahvale Bogu, koja se po tradiciji održava posljednjeg dana u godini.

Papa će se na prelasku iz jedne u drugu godinu, u ponoć, povući u privatnu kapelicu na molitvu za žrtve potresa koji je pogodio jugoistok Azije, obavijestio je novinare šef ureda za tisak Svete Stolice Joaqin Navarro Valls.

Inače, svoju kratku propovijed u bazilici svetog Petra, Papa je započeo sa riječima: "Te Deum laudamus! - Tebe Boga hvalimo! Zahvaljujemo Ti, Oče, jer si u punini vremena poslao svoga Sina na svijet ne zato da sudi svijet, nego da se svijet spasi po njemu".

Sutra, 1. siječnja, koji crkva obilježava kao međunarodni dan mira, Papa će poručiti svijetu potrebu za stvaranjem mira, od Europe će zatražiti da se ne zatvara pred imigrantima, i poželit će Africi da gradi svoju budućnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙