FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ponoćni novogodišnji valcer u osječkoj Tvrđi

OSIJEK,30. prosinca(Hina) - Proslava Nove godine u Osijeku po desetise put organizira na Trgu Svetoga Trojstva, u povijesnoj gradskojjezgri Tvrđi, gdje će nastupiti brojni osječki bendovi, a točno uponoć glazbenici će Osječane pozvati da zaplešu novogodišnji valcer.
OSIJEK,30. prosinca(Hina) - Proslava Nove godine u Osijeku po deseti se put organizira na Trgu Svetoga Trojstva, u povijesnoj gradskoj jezgri Tvrđi, gdje će nastupiti brojni osječki bendovi, a točno u ponoć glazbenici će Osječane pozvati da zaplešu novogodišnji valcer.

Doček Nove godine na otvorenom u Osijeku organizira Gradsko poglavarstvo, a u osječkoj Tvrđi, gdje se očekuje veliki broj Osječana, dijelit će se besplatni topli napitci.

Dio Osječana Novu će godinu dočekati u ugostiteljskim objektima, a uz brojne osječke lokale i kafiće, doček je organiziran i u obnovljenom hotelu "Osijek". Do danas prijepodne prodano je 230 ulaznica od ukupno 280, koliko ima mjesta za doček u tom ekskluzivnom osječkom hotelu.

Najviše gostiju bit će u hotelu "Termia" u Bizovcu gdje se očekuje oko 500 gostiju. U Bizovac je već stiglo 200 gostiju iz svih dijelova Hrvatske, koji koriste višednevni novogodišnji paket-aranžman.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙