FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-HT ubilježio 20.000. korisnika MAX-ADSL-a

OSIJEK, 21. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka T-Hrvatski telekom (T-HT)nedavno je ubilježila dvadesettisućitog korisnika uslugeširokopojasnog interneta MAX-ADSL-a, a i iduće će godine nastavitirazvijati tu uslugu kako bi je približila što većem broju korisnika,izvijestila je danas u Osijeku ta tvrtka.
OSIJEK, 21. prosinca 2004. (Hina) - Tvrtka T-Hrvatski telekom (T-HT) nedavno je ubilježila dvadesettisućitog korisnika usluge širokopojasnog interneta MAX-ADSL-a, a i iduće će godine nastaviti razvijati tu uslugu kako bi je približila što većem broju korisnika, izvijestila je danas u Osijeku ta tvrtka.

Jubilarna dvadesettisućita korisnica je osječka poduzetnica Ivana Šuntić koja je, na prigodnoj svečanosti u osječkom centru T-HT-a, nagrađena besplatnim 18-mjesečnim korištenjem ADSL-a i opremom za bežično povezivanje na internet.

Direktor T-HT-ove regije "Istok" Dario Borovac kazao je kako je infrastruktura za uporabu usluge širokopojasnog interneta trenutačno uvedena na 207 lokacija u 52 hrvatska grada, a da se iduće godine planira proširiti dostupnost te usluge za još 400 lokacija.

(Hina) xivuč yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙