FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši načelnik policijske uprave osumnjičen za krivotvorenje diplome

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Policijski službenik Zapovjedništvaspecijalne policije MUP-a i bivši načelnik PU dubrovačko-neretvanskeNeven Klinac, protiv kojega je jučer podignuta kaznena prijava,sumnjiči se da je krivotvorio diplomu zagrebačkog Pravnog fakulteta,doznaje se danas u MUP-u.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Policijski službenik Zapovjedništva specijalne policije MUP-a i bivši načelnik PU dubrovačko-neretvanske Neven Klinac, protiv kojega je jučer podignuta kaznena prijava, sumnjiči se da je krivotvorio diplomu zagrebačkog Pravnog fakulteta, doznaje se danas u MUP-u.

Klinca PU dubrovačko-neretvanska sumnjiči za krivotvorenje isprave, ovjeru neistinitog sadržaja i prijevaru, a do okončanja postupka je suspendiran, izjavio je Hini glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun.

U policiji sumnjaju da je njihov kolega krivotvorio diplomu visoke stručne spreme zagrebačkog Pravnog fakulteta i kažu da su provjerom na tom fakultetu utvrdili da Klinac nije diplomirao.

Neven Klinac je od ožujka prošle do srpnja ove godine bio načelnik PU dubrovačko-neretvanske koja je jučer protiv njega podnijela kaznenu prijavu dubrovačkom Općinskom državnom odvjetništvu.

Po podacima MUP-a, lani su podnesene kaznene prijave protiv 162 djelatnika za ukupno 232 kaznena djela, od čega su 66 počinjena u službi. U MUP-u nemaju podataka koliko je sudskih postupaka po tim prijavama pokrenuto i koliko ih je završeno, kao ni o ovogodišnjem broju kazneno prijavljenih policajaca i ostalih djelatnika MUP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙