FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: racija u 'Bestu', zaplijenjeno 1,3 grama kokaina i 2,8 grama hašiša

ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Tijekom kontrole posjetiteljatechno partya u diskoteci The Best, u noći sa subote na nedjelju,zagrebačka je policija zaplijenila oko 1,3 grama kokaina, 2,8 gramahašiša, te manje količine marihuane i ecstasya.
ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Tijekom kontrole posjetitelja techno partya u diskoteci The Best, u noći sa subote na nedjelju, zagrebačka je policija zaplijenila oko 1,3 grama kokaina, 2,8 grama hašiša, te manje količine marihuane i ecstasya.

Policija je u vremenu od 23 do 2 sata zatekla 18-godišnjaka s oko 0,3 grama kokaina, njegovog vršnjaka s 0,4 grama kokaina, 0,5 grama hašiša te jednim jointom ispunjenim marihuanom, 36-godišnjakinju s dvije tablete ecstasya, 26-godišnjaka s 0,6 grama kokaina te 20-godišnjaka s oko 2,3 grama hašiša.

Taj 20-godišnjak, osim za zlouporabu opojnih droga, kazneno je prijavljen i zbog davanja mita, budući da je jednom policajcu u ruku 'gurnuo' smotak novčanica, govoreći mu da mu daje novac kako ga ne bi prijavio.

Protiv ostalih osumnjičenika podnesene su kaznene i prekršajne prijave zbog zlouporabe opojnih droga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙