FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 15. prosinca (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do21 sat.
ZAGREB, 15. prosinca (Hina) - Donosimo pregled najvažnijih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Najuspješniji svjetski vaterpolski izbornik Ratko Rudić (54) potpisao je danas ugovor s Hrvatskim vaterpolskim savezom do završetka Olimpjskih igara u Pekingu 2008. godine.

"Nije tajna da je moja dugogodišnja želja bila vratiti se u hrvatski vaterpolo, ali se to nije moglo iz razno raznih razloga realizirati, a ne bi ni sada da Amerikancima nisam rekao da se želim vratiti u matični savez u kojem me nije bilo 35 godina", rekao je Ratko Rudić nakon potpisivanja ugovora.

VAL D'ISERE/ZAGREB - Janica Kostelić je zabilježila 16. vrijeme na prvom treningu spusta za Svjetski kup koji će se u subotu održati u francuskom Val d'Isereu. Kostelić je zaostala 1.97 sekundi za najbržom Austrijankom Michaelom Dorfmeister (1:44.19), dok su drugo i treće vrijeme imale Talijanka Lucia Recchia (1:45.17) i Švicarka Ella Alpiger (1:45.24).

ZAGREB - Nakon predstavljanja javnosti u Leksikografskom zavodu "Miroslav Krleža" večeras je Nogometni leksikon, koji na 720 sranica objedinuje sve aspekte najpopularnije i najrasprostranjenije sportske igre, predstavljen i u Klubu Novinarskog doma. Mladen Klemenčić, koji je uz novinara Fredija Kramera uredio leksikon, istaknuo je da su u njemu obrađeni svi najznačajniji hrvatski i inozemni klubovi, domaći i inozemni igrači, treneri, dužnosnici, suci, liječnici, nacionalni i područni nogometni savezi, gradovi i stadioni važni u povijesti nogometa, opći pojmovi, novinari i tiskovine, dok su u završnom dijelu objavljeni najvažniji rezultati reprezentativnih i klupskih međunarodnih i nacionalnih natjecanja.

PRAG - Vratar Chelsea Petr Cech (22) izabran je za najboljega nogometaša Češke u 2004. na temelju glasovanja sportskih novinara te zemlje. Vratar češke reprezentacije koji je ove sezone iz francuskog Rennesa otišao u Chelsea dobio je najviše glasova u izboru (1111), ispred prošlogodišnjeg laureata Pavela Nedveda (1028) i napadača Liverpoola Milana Baroša (986).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙