FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Trojica otela zaposlenicu i pokrali mjenjačnicu

ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Trojica nepoznatih muškaraca sinoćsu oteli zaposlenicu mjenjačnice trgovačkog centra Metro u Sesvetama,a potom njenim ključem i šifrom alarmnog sustava upali u mjenjačnicu iukrali oko 50 tisuća kuna, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 30. prosinca 2004. (Hina) - Trojica nepoznatih muškaraca sinoć su oteli zaposlenicu mjenjačnice trgovačkog centra Metro u Sesvetama, a potom njenim ključem i šifrom alarmnog sustava upali u mjenjačnicu i ukrali oko 50 tisuća kuna, izvijestila je danas policija.

Oteta 26-godišnjakinja nije ozlijeđena, a policija još traga za odbjeglim kriminalcima.

Otmica se dogodila sinoć iza 21 sat kada je djevojka nakon radnog vremena aktivirala alarm i zaključala vrata, te izašla iz trgovačkog centra u kojem se nalazi i mjenjačnica. Na cesti ispred trgovine sustigao ju je automobil s nepoznatim muškarcima maskiranim kapama s prorezima za oči. Dvojica muškarca su izašla, a jedan od njih je u 26-godišnjakinju uperio pištolj. Ugurali su je na zadnje sjedalo automobila i glavu prekrili kapom, nakon čega su joj oduzeli torbicu i neko vrijeme vozili naokolo. Kada im je predala ključeve ulaznih vrata mjenjačnice i šifru alarma, stavili su je u prtljažnik i nakon nekog vremena pustili na polju u blizini benzinske postaje u Sesvetama.

Razbojnici su se potom vratili do mjenjačnice, otključali ulazna vrata i isključili alarmni sustav te iz blagajne ukrali oko 50 tisuća kuna. Djevojka je nešto prije ponoći uspjela doći do benzinske postaje odakle je nazvala policiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙