FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor Zagrebačke banke i tvrtke IN2

ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski isporučitelj integralnihposlovnih aplikacija IN2 ugovorio je sa Zagrebačkom bankom isporuku iimplementaciju aplikativnog rješenja INvest2, namijenjenog cjelovitojpodršci poslovanja dobrovoljnih i obveznih mirovinskih fondova teinvesticijskih fondova, a koriste ga i depozitne banke.
ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Hrvatski isporučitelj integralnih poslovnih aplikacija IN2 ugovorio je sa Zagrebačkom bankom isporuku i implementaciju aplikativnog rješenja INvest2, namijenjenog cjelovitoj podršci poslovanja dobrovoljnih i obveznih mirovinskih fondova te investicijskih fondova, a koriste ga i depozitne banke.

Cijeli posao vrijedan je gotovo pola milijuna kuna, izvijestili su danas iz informatičke tvrtke IN2 dodajući da bi implementacija sustava u banci trebala započeti ovog tjedna i trajat će mjesec i pol dana.

INvest2 je izveden kao integralno rješenje koje objedinjuje informatičku podršku nad poslovima upravljanja financijskom imovinom, poslovima vođenja podataka o klijentima, njihovim uplatama i stanju nad osobnim računima te integrirano i automatizirano financijsko knjigovodstvo. Tri dodatna modula omogućavaju direktno izvještavanje klijenata putem e-maila i SMS-a odnosno omogućavaju uvid u osobne podatke klijenta putem Web aplikacije koja je dio integralnog sustava INvest2.

INvest2 razvijen je na novoj Oracle tehnologiji koja pored klasičnog klijent-poslužitelj načina rada, omogućava mrežno orijentirani Internet/intranet način rada.

IN2, tvrtka u privatnom vlasništvu utemeljena 1992., djeluje na području Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine i do sada je izvela više od sedamdeset velikih projekata od kojih većinu za potrebe osiguravajućih i trgovačkih društava te institucija iz područja javnog sektora i tržišta kapitala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙