FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pijan vozio suprotnim smjerom autoceste

SLAVONSKI BROD, 28. prosinca 2004. (Hina) - Tridesetpetogodišnji Z.M.iz Stare Gradiške pijan je vozio više od 30 kilometara suprotnimsmjerom autoceste Zagreb - Lipovac nedaleko od Nove Kapele,izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava.
SLAVONSKI BROD, 28. prosinca 2004. (Hina) - Tridesetpetogodišnji Z.M. iz Stare Gradiške pijan je vozio više od 30 kilometara suprotnim smjerom autoceste Zagreb - Lipovac nedaleko od Nove Kapele, izvijestila je brodsko-posavska Policijska uprava.

Na 394. km južnoga kolničkog traka autoceste uzrokovao je i prometnu nesreću u kojoj nije bilo ozlijeđenih. Nakon sudara s "audijem" njemačkih oznaka Z.M, koji je vozio BMW, napustio je mjesto nesreće i zabranjenim smjerom nastavio voziti još 30-ak km sve do naplatnih kućica u Okučanima gdje je zaustavljen.

Alkotestiranjem je utvrđeno 1,52 promila alkohola u krvi vozača koji je zadržan u prostorijama prometne policije zbog opasnosti da će počiniti još prekršaja. Zbog nekoliko prekršaja, za koje je predviđena novčana kazna od nekoliko tisuća kuna, protiv Z.M. policija će podnijeti prijavu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙