FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Prijavljeni zbog krivotvorenja novčanica od 200 kuna

ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Zbog sumnje da su u opticaj staviliviše krivotvorenih novčanica od 200 kuna kazneno su prijavljenadvojica muškaraca, no za sada ih se tereti tek za krivotvorenje četiritakve novčanice otkrivene u Sesvetama, gdje je pronađeno još 19 lažnihnovčanica, izvijestila je zagrebačka policija.
ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Zbog sumnje da su u opticaj stavili više krivotvorenih novčanica od 200 kuna kazneno su prijavljena dvojica muškaraca, no za sada ih se tereti tek za krivotvorenje četiri takve novčanice otkrivene u Sesvetama, gdje je pronađeno još 19 lažnih novčanica, izvijestila je zagrebačka policija.

Stariji od dvojice osumnjičenika (31) sumnjiči se da je s 23-godišnjakom na području Sesveta stavio u promet četiri krivotvorene novčanice od 200 kuna. No kriminalistička obrada se nastavlja jer je na području Sesveta pronađeno još 19 lažnih novčanica, a na zagrebačkom području ukupno 79 krivotvorina, kažu u policiji.

Pretragom stana i drugih prostorija u kojima boravi prvoosumnjičeni pronađene su i dvije ručne bombe, 29 komada streljiva, tri autoradija i računalo.

Osim za krivotvorenje novca policija ga je prijavila i zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, a nakon kriminalističke obrade priveden je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙