FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zapalio se autobus u tunelu Sveti Rok, promet obustavljen

ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Autobus koji je prevozio štićenikeDoma za starije i nemoćne iz Zemunika zapalio se jutros oko 8 sati utunelu Sveti Rok, a manji požar, u kojemu nije bilo ozlijeđenih, uspioje ugasiti vozač autobusa, doznaje se u Državnom centru zaobavješćivanje i policiji.
ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Autobus koji je prevozio štićenike Doma za starije i nemoćne iz Zemunika zapalio se jutros oko 8 sati u tunelu Sveti Rok, a manji požar, u kojemu nije bilo ozlijeđenih, uspio je ugasiti vozač autobusa, doznaje se u Državnom centru za obavješćivanje i policiji.

Promet tunelom je do daljnjega obustavljen, a u zadarskoj policiji očekuju da će se u promet uskoro pustiti jedan trak tunela.

Prema prvim policijskim informacijama, na petom kilometru tunela u smjeru Zagreba autobusu su se zapalile kočnice. Vozač je stao na ugibalištu i uspio sam ugasiti vatru, a 38 putnika, štićenika zemuničkog Doma za starije i nemoćne neozlijeđeno je izašlo iz autobusa.

U PU Ličko-senjskoj doznaje se da se s južne i sjeverne strane tunela stvorila duža kolona vozila koja čeka da se tunel provjetri jer je došlo do koncetracije plinova iznad dozvoljene razine.

Hrvatski autoklub (HAK) obavijestio je da se promet odvija obilazno. Sa autoceste A1 Zagreb-Split silazi se u čvoru Sveti Rok prema Gračacu, a na autocestu se ponovno ulazi na čvoru Maslenica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙