FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Četvorica uhićena zbog pokušaja krijumčarenja ljudi

ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je ikazneno prijavila četvoricu muškaraca, zbog sumnje da su peterostranaca pokušali ilegalno prebaciti preko granice sa Slovenijom,izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je i kazneno prijavila četvoricu muškaraca, zbog sumnje da su petero stranaca pokušali ilegalno prebaciti preko granice sa Slovenijom, izvijestila je danas policija.

Uhićeni muškarci, u dobi od 21, 23, 24 i 40 godina, jučer su zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo protuzakonitog prebacivanja osoba preko državne granice privedeni istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, a policija sumnja da je u cijeli slučaj bio umiješan još jedan muškarac, čiji identitet još nije poznat.

Policija tvrdi da su se trojica osumnjičenih 26. prosinca u Novom Zagrebu sastali s nepoznatom osobom i osumnjičenim 23-godišnjakom koji je u automobilu zagrebačkih registracija prevozio tri državljana Srbije i Crne Gore i dva državljana Albanije.

Nepoznati muškarac je osumnjičenom 24-godišnjaku dao 200 eura predujma kako bi strance ilegalno prebacili do Ljubljane, a za cijeli posao obećao im je dati tisuću eura. Potom su se trojica osumnjičenih, kao prethodnica u jednom automobilu, te strani državljani i 23-godišnji osumnjičenik u drugom vozilu uputili prema granici sa Slovenijom, kažu u policiji.

U ponedjeljak nešto iza ponoći stigli su u mjesto Grdanjci u blizinu državne granice, gdje ih je zatekla granična policija iz Samobora, nakon čega su osumnjičeni odvedeni u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙