FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: opreznije na mokrim i skliskim kolnicima

ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri iskliski u Gorskom kotaru, Lici, te ponegdje u Slavonij pa HAK zbogniskih temperatura i moguće poledice na spomenutim dionicama savjetujeoprezniju vožnju, posebice na vijaduktima, mostovima i usjecima.
ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Gorskom kotaru, Lici, te ponegdje u Slavonij pa HAK zbog niskih temperatura i moguće poledice na spomenutim dionicama savjetuje oprezniju vožnju, posebice na vijaduktima, mostovima i usjecima.

Upozoravaju se vozač i na moguće odrone zemlje i kamenja kroz usjeke na Jadranskoj i Ličkoj magistrali, te na gorskim cestama.

Zbog radova, autocestom A1 Zagreb-Karlovac kod 9 kilometra prema Jastrebarskom, u duljini od 250 m, promet teče usporeno preticajnim trakom. Promet je, zbog sanacije odrona, usporen na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnoj cesti između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split).

Zbog sanacije klizišta Grohovo, do daljnjega je zatvorena Petrolejska cesta, pa se između Orehovice i graničnog prijelaza Rupa vozi Riječkom obilaznicom.

Na dionici autoceste A7 Rupa-Žuta Lokva, od čvora Jurdani do čvora Matulji zbog oštećenja kolnika (u duljini od 800 m) vozi se pretjecajnim trakom.

Do 17. prosinca svakodnevno u vremenu od 8 do 16 sati povremeno će se zatvarati Jadranska magistrala u Šibeniku, zbog miniranja na predjelu Vidici (tzv. "tri trake"). Promet se propušta svakog punog sata po 30 minuta.

Svim graničnim prijelazima prometuje se nesmetano tek povremeno na Županji pojačan ulaz, na Bajakovu i Bregani izlaz, a na Macelju ulaz i izlaz teretnih motornih vozila.

Trajekti plove redovito.

(Hina) xpp yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙