FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adlešić: Hrvatskoj treba predsjednik građanske opcije

ČAKOVEC, 2. prosinca 2004. (Hina) - Kandidatkinja HSLS-a zapredsjednika države Đurđa Adlešić danas je u Čakovcu izjavila daHrvatskoj treba predsjednik građanske opcije i da to ona kaobjelovarska gradonačelnica može ponuditi jer poznaje dnevne problemehrvatskih građana.
ČAKOVEC, 2. prosinca 2004. (Hina) - Kandidatkinja HSLS-a za predsjednika države Đurđa Adlešić danas je u Čakovcu izjavila da Hrvatskoj treba predsjednik građanske opcije i da to ona kao bjelovarska gradonačelnica može ponuditi jer poznaje dnevne probleme hrvatskih građana.

"Ne treba nam više duhovitost, pa smo drugi dan tužni, a treći dan pričamo viceve", rekla je Adlešić, prozvavši sadašnjeg predsjednika Stjepana Mesića da se do sada nije potpuno koristio svojim ovlastima, nego da se bavio retorikom.

Adlešić u svojem predizbornom programu naglasak stavlja na ravnopravnost svih regija i županija u Hrvatskoj te napominje kako je nezamislivo da Vlada i Hrvatski sabor novac lokalnim sredinama daju po stranačkoj pripadnosti, a ne po potrebama.

Đurđa Adlešić danas je u Čakovcu posjetila gotovo sva velika gradilišta, uključivo gradilište novoga polikliničko-stacionarnog paviljona Županijske bolnice u Čakovcu.

Rekla je da će predizbornu kampanju voditi korektno, bez prozivanja i vrijeđanja drugih kandidata, da će je završiti u rodnom Bjelovaru te da će za kampanju potrošiti oko milijun kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙