FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Papa pozvao svijet da pomogne žrtve u Aziji

RIM, 26. prosinca 2004. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. pozvao je unedjelju tijekom Angelusa na molitvu za žrtve goleme tragedije koja jeujutro pogodila južnu Aziju.
RIM, 26. prosinca 2004. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. pozvao je u nedjelju tijekom Angelusa na molitvu za žrtve goleme tragedije koja je ujutro pogodila južnu Aziju.

"Božićni blagdan postao je žalostan zbog vijesti koje stižu iz južne Azije gdje su potres i plimni valovi pogodili Indoneziju i druge zemlje u regiji kao što su Šri Lanka, Indija, Bangladeš, Mianmar, Tajland, Malezija i Maldivi. Molimo se za žrtve te grozne tragedije i izražavamo svoju solidarnost sa svima koji pate, te želimo da međunarodna zajednica pomogne pogođeno stanovništvo", rekao je Papa.

Ivan Pavao II. je sa svoga prozora na Trgu svetog Petra govorio dosta izmučenim glasom, a tijekom angelusa je pozvao ljude iz kulture i odgovorne političare na obranu institucije obitelji. U ovoj godini euharistije, poželio je Papa, neka kršćanska obitelj pronađe svijetlo i snagu za zajednički hod, i neka sudjeluje u nedjeljnim euharistijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙