FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhićen razbojnik "specijaliziran" za pljačkanje žena na ulici

ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je37-godišnjeg razbojnika koji je na ulici presretao žrtve, većinom ženei pljačkao ih uz prijetnju pištoljem.
ZAGREB, 24. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 37-godišnjeg razbojnika koji je na ulici presretao žrtve, većinom žene i pljačkao ih uz prijetnju pištoljem.

Razbojnik je uhićen nakon što je prekjučer kod Prilaza baruna Filipovića pokušao opljačkati 28-godišnjaka i njegovu djevojku. On im je prišao i s pištoljem u ruci zatražio novac koji mu je par iz straha i predao. Nakon što je provjerio da u novčanicima više nemaju novaca i da nemaju mobitele, razbojnik je pobjegao.

Opljačkani par odmah je obavijestio policiju koja je vrlo brzo uhitila razbojnika. Kod njega je pronađen prepravljeni plinski pištolj i 120 kuna koje je opljačkao od 28-godišnjaka i njegove djevojke.

Policija uhićenog razbojnika sumnjiči da je na isti način u prosincu počinio još šest razbojstva - jedno u trgovini, a ostala na ulici i to sve na štetu žena. Osumnjičeni razbojnik priveden je u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙