FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: U protekla 24 sata 71 kažnjivo djelo

ZAGREB, 11. prosinca 2004. (Hina) - U protekla 24 sata na područjuzagrebačke Policijske uprave (PUZ) dogodilo se 71 kažnjivo djelo -osam razbojstava, dvije drske krađe, 20 teških provalnih krađa, jednateška krađa, 10 krađa, šest džepnih krađa i 15 ostalih kažnjivihdjela, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkojPolicijskoj upravi.
ZAGREB, 11. prosinca 2004. (Hina) - U protekla 24 sata na području zagrebačke Policijske uprave (PUZ) dogodilo se 71 kažnjivo djelo - osam razbojstava, dvije drske krađe, 20 teških provalnih krađa, jedna teška krađa, 10 krađa, šest džepnih krađa i 15 ostalih kažnjivih djela, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Ukradeno je devet osobnih automobila, a policija je pronašla dva. Dovršeno je i 14 kriminalističkih obrada.

Policija je obavila očevid 36 prometnih nesreća. U sedam prometnih nesreća osam je osoba lakše ozlijeđeno, a u 29 prometnih nesreća samo su oštećena vozila.

Pri čišćenju dvorišta u Tomićevoj ulici u središtu Zagreba radnik Čistoće pronašao je jučer u 11,20 sati dvije ručne bombe M-75. Bombe je preuzela policija, rečeno je na konferenciji za novinare.

Iz skladišta tvrtke u Hrvatskom Leskovcu na neutvrđen je način ukradena veća količina akumulatora, alkoholnih pića, motornog ulja i žarulja. Procjenjuje se da je šteta veća od 100 tisuća kuna, a policija je priopćila da je ta teška krađa počinjena od 6. studenoga do 6. prosinca.

Jučer je na Črnomercu ukraden audi A6, u vlasništvu leasing poduzeća, a šteta se procjenjuje na 400 tisuća kuna. Na Trešnjevci je u noći s 9. na 10. prosinca ukradena toyota RAV zagrebačkih registarskih oznaka, u vlasništvu leasing poduzeća, kojom se koristio jedan građanin. Šteta se procjenjuje na 200.000 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙