FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Siemens upozorava na potrebu "bolnih rezova" za zaposlenike

FRANKFURT, 24. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Zaposlenici njemačkogelektroničkog diva Siemensa, posebno oni u krizom zahvaćenim odjelimatelekomunikacija i informacijske tehnologije, suočit će se s "bolnimrezovima", najavio je predsjedatelj upravnog odbora Heinrich vonPierer.
FRANKFURT, 24. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Zaposlenici njemačkog elektroničkog diva Siemensa, posebno oni u krizom zahvaćenim odjelima telekomunikacija i informacijske tehnologije, suočit će se s "bolnim rezovima", najavio je predsjedatelj upravnog odbora Heinrich von Pierer.

"Suočavamo se s velikim izazovima", napisao je von Pierer u tradicionalnoj božićnoj poruci zaposlenicima, iz koje je sindikat IG Metall izvatke dostavio novinarima.

"Svjestan sam da nećemo stalno moći izbjegavati bolne rezove", naglasio je predsjedatelj upravnog odbora Siemensa. Glasnogovornik kompanije nije želio komentirati božićnu poruku.

Njemački elektronički div započeo je veliki proces reorganizacije svojih telekomunikacijskih odjela, uključujući i one specijalizirane za fiksnu i one specijalizirane za mobilnu telefoniju.

Siemens je nedavno najavio i da će srezati 600 radnih mjesta u svojim it-uslužnim centrima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙