FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priznanja najuspješnijim šibenskim poduzećima

ŠIBENIK, 14. prosinca 2004. (Hina) - Svečanom sjednicom Gospodarskogvijeća i podjelom priznanja najuspješnijim poduzećima u 2003. godinidanas je obilježena 10. godišnjica gospodarske Komore Šibensko -kninske županije.
ŠIBENIK, 14. prosinca 2004. (Hina) - Svečanom sjednicom Gospodarskog vijeća i podjelom priznanja najuspješnijim poduzećima u 2003. godini danas je obilježena 10. godišnjica gospodarske Komore Šibensko - kninske županije.

Jelica Fabris iz Hrvatskog registra brodova uručila je na svečanosti u šibenskoj Gradskoj vijećnici certifikat o sukladnosti sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001 Petru Škenderu, predsjedniku Županijske gospodarske komore. Taj certifikat dosad je dobilo devet komora u sustavu Hrvatske gospodarske komore.

Gospodarska komora Šibensko-kninske županije, osnovana 11. srpnja 1994, članica je Asocijacije jadransko-jonskih komora, a već nekoliko godina uspješno surađuje s gospodarskim komorama u Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Govoreći o radu Komore, Škender je kazao da će kao i dosad rad biti usmjeren unapređivanju poduzetništva, uspostavljanju poslovnih odnosa s inozemstvom , poticanju razvoja inovatorstva i ekologije.

Tradicionalna priznanja za uspješno poslovanje u 2003., zlatne kune, dobili su u kategoriji malih poduzeća građevinsko poduzeće Dva Marka d.o.o. iz Šibenika, u kategoriji srednjih poduzeća GIRK Kalun d.d. iz Drniša, dok je Vodičanki d.d. iz Vodica pripala Zlatna kuna u kategoriji velikih poduzeća.

Priznanja su dobitnicima uručili šibenska gradonačelnica Nedjeljka Klarić, gradonačelnik Drniša Ante Đelalija i predsjednik Županijske gospodarske komore Petar Škender.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙