FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Božićne donacije Nove banke

ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Zahvaljujući uspjehu prošlogodišnjebožićne akcije "Za 1000 radosti", Nova banka odlučila je i ove godinesudjelovati u tom projektu preusmjeravanjem 25.000 kuna, prvotnonamijenjenih za kupnju poklona poslovnim partnerima, za akcijuHrvatskog Caritasa, priopćeno je danas iz Nove banke.
ZAGREB, 23. prosinca 2004. (Hina) - Zahvaljujući uspjehu prošlogodišnje božićne akcije "Za 1000 radosti", Nova banka odlučila je i ove godine sudjelovati u tom projektu preusmjeravanjem 25.000 kuna, prvotno namijenjenih za kupnju poklona poslovnim partnerima, za akciju Hrvatskog Caritasa, priopćeno je danas iz Nove banke.

S obzirom da je Božić obiteljski blagdan, Nova banka je donacijama nastojala pomoći rad ustanova i organizacija koje promiču kvalitetu života u obitelji.

Donacijom od 5.000 kuna uključila se u pokroviteljstvo "Dobrotvornog Rotary koncerta 2004." čiji je prihod namijenjen žrtvama nasilja u obitelji.

Na području Sisačko-moslavačke županije banka se, po četvrti put, pobrinula da svojom donacijom od 10.000 kuna pridonese kvalitetnijem uređenju soba Dječjeg doma za nezbrinutu djecu.

U Istarskoj županiji je donacijom od 5.000 kuna pomogla projekt Gradske radionice u Puli čiji je cilj omogućiti bivšim ovisnicima što uspješnije uklapanje u društvenu sredinu.

U Zadru je donacijom od 5.000 kuna pomognut karitativni rad Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara.

U Makarskoj je Nova banka donacijom od 5.000 kuna pružila podršku udruzi "Sunce" koja okuplja obitelji s djecom s teškoćama u razvoju.

Poslovni centar Dubrovnik i južna Dalmacija također je s 5.000 kuna sufinancirao tiskanje božićnih čestitki koje izrađuju osobe s posebnim potrebama, štićenici Dnevnog centra za rehabilitaciju i radne aktivnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙