FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na božićnom okupljanju donacija računala za odlikaše

ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Božićno okupljanje priredilo jevečeras su Zagrebu Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa nakojem je objavljena donacija od stotinu računala za odlične učenike uHrvatskoj.
ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Božićno okupljanje priredilo je večeras su Zagrebu Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa na kojem je objavljena donacija od stotinu računala za odlične učenike u Hrvatskoj.

Ministar Dragan Primorac pozdravio je u predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice između 700 i 900 uzvanika, čestitao im Božić i pozvao da "ustraju na putu kojim će izgraditi modernu Hrvatsku".

Kazao je da je ponosan ljudima iz Ministarstva koje "pokriva" gotovo 1,1 milijun osoba u Hrvatskoj.

Portal "odlikaši.hr", tvrtka King Inc i Ministarstvo računalima darivali su uspješne učenike slabijeg imovnog stanja, učenike SOS sela u Ladimirevcima, Doma za djecu u Nazorovoj u Zagrebu i druge.

Donacija bi trebala poslužiti poticanju odličnih učenika na daljnji rad, učenje i stjecanje novih znanja, kazao je glavni urednik portala Davor Maričić.

Portal "odlikaši.hr" osnovan je u sklopu akcije "Nagradimo odlikaše", i na njemu se nalaze razne informacije o školstvu, računalima, stipendijama, igrama i drugim temama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙