FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cruise darovao 5.000 dolara žrtvi nesreće

ROANOKE, 19. prosinca 2004. (DPA) - Američki glumac Tom Cruise stavioje u jednom restoranu brze hrane u Lexingtonu 5.000 američkih dolara ukutiju za donacije za pomoć za jednu 11-godišnjakinju stradalu unesreći.
ROANOKE, 19. prosinca 2004. (DPA) - Američki glumac Tom Cruise stavio je u jednom restoranu brze hrane u Lexingtonu 5.000 američkih dolara u kutiju za donacije za pomoć za jednu 11-godišnjakinju stradalu u nesreći.

Cruise koji u saveznoj državi Virgini snima svoj najnoviji film "War of the Worlds" zaustavio se u zajedno s redateljem filma Stevenom Spielbergom i pratnjom od još 20 osoba u restoranu brze hrane Dairy Queen u Lexingtonu.

Djevojčica Ashley Flint, žrtva nesreće, trebala bi u siječnju biti podvrgnuta četvrtoj operaciji, no njena samohrana majka nema novaca za bolničke račune. Njezina je obitelj postavila kutiju za donacije u restoranu Dairy Queen.

Restoran je bio zatvoren zbog večernje zabave jednog od djelatnika kada su stigli Cruise i ostali članovi filmske ekipe. Osoblje je vrlo rado otvorilo restoran za poznatog glumca koji je naručio sladoled. "Roanoke Times" piše da je Cruise na zabavi ostao sat i pol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙