FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Posjet oboljelima od PTSP-a u bolnici u Popovači

POPOVAČA, 22. prosinca 2004. (Hina) - Izaslanstvo Udruge hrvatskihbranitelja Domovinskog rata oboljelih od PTSP-a Sisačko-moslavačkežupanije danas je u povodu božićnih blagdana posjetilo 50-ak hrvatskihbranitelja koji se liječe na Odjelu za neuroze, granična stanja ipsihotraumu (NGS-a) Neuropsihijatrijske bolnice "Dr. Ivana Barbota" uPopovači.
POPOVAČA, 22. prosinca 2004. (Hina) - Izaslanstvo Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata oboljelih od PTSP-a Sisačko-moslavačke županije danas je u povodu božićnih blagdana posjetilo 50-ak hrvatskih branitelja koji se liječe na Odjelu za neuroze, granična stanja i psihotraumu (NGS-a) Neuropsihijatrijske bolnice "Dr. Ivana Barbota" u Popovači.

Tom su prigodom predsjednik i tajnik Udruge Dubravko Hrvojić i Zlatko Žugaj u odjelnom Klubu bolesnika, u nazočnosti ravnateljice dr. Marine Kovač, braniteljima na liječenju darovali blagdanske darove. Čestitavši im Božić i Novu godinu, poželjeli su im da što prije ozdrave i uključe se u obiteljski i društveni život.

Hrvojić je istaknuo da Županijska udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata oboljelih od PTSP-a nekoliko puta na godinu posjećuje branitelje na liječenju u bolnici u Popovači. Osim blagdanskih darova Udruga je do sada kupila televizor i klima-uređaj za Klub bolesnika, a na poticaj Udruge i potporom ravnateljice Kovač uređena je prostorija za pušače na odjelu, obnovljen namještaj u Klubu i preuređen dio bolesničkih soba.

Ravnateljica dr. Kovač izvijestila je predstavnike Udruge da će iduće godine Ministarstvo zdravstva od zajma Svjetske banke izdvojiti oko milijun kuna za uređenje sanitarnih čvorova. Sisačko-moslavačka županija uložit će novac za preuređenje bolesničkih soba, tako da će se povećati broj soba i smanjiti broj pacijenata po sobama, pa će uvjeti liječenja branitelja biti bolji i humaniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙