FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 22. prosinca

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 22. prosinca.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 22. prosinca.

ZAGREB - Vijeće Hrvatske agencije za telekomunikacije objavit će priopćenje za javnost u vezi s odlukom o davanju koncesije u pokretnoj mreži, a slijedom drugog ovogodišnjeg natječaja za te koncesije. Po isteku roka za predaju ponuda, 3. prosinca, Agenciji su dostavljene tri ponude za kombiniranu koncesiju druge i treće generacije mobilne telefonije (GSM/UMTS) i to tvrtki "Croatia Mobile", "Match telecom" i "Tele2". Time će se doznati hoće li neka od te tri tvrtke postati treći hrvatski operater mobilne telefonije. Kombinirana koncesija u mobilnoj telefoniji daje se na razdoblje od 20 godina, cijena za prvu godinu rada iznosi 172 milijuna kuna, a za to su ponuditelji u svojim ponudama morali priložiti i pravovaljano bankovno jamstvo (12,00 sati, Jurišićeva 13).

ZAGREB - U Ministarstvu financija bit će potpisan Ugovor o darovnici između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za financiranje projekta za potporu obrazovnom sektoru. Darovnicu u iznosu od 766.150 dolara odobrila je japanska Vlada putem fonda pri Svjetskoj banci, a namijenjena je za tehničku pomoć Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta. Ugovor će u ime Vlade potpisati ministar Ivan Šuker, a u ime Svjetske banke voditelj Ureda u Zagrebu Albert Martinez (14,00 sati, Katančićeva 5).

ZAGREB - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić na susretu s novinarima osvrnut će se na proteklu 2004. godinu te najaviti osnovne aktivnosti Ministarstva u 2005. godini (12,30 sati, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević na prigodnoj će svečanosti predsjedniku Uprave tvrtke Autocesta Rijeka - Zagreb uručiti certifikat kvalitete ISO 9001:2000 (14,30 sati, Four Point Panorama Hotel, Trg sportova 9).

ZAGREB - Trgovačka kuća Hipermarket Coop predstavit će na konferenciji za novinare ovogodišnje poslovne rezultate i predstaviti humanitarne i društvene aktivnosti tvrtke u ovoj godini (11,00 sati, The Regent Esplanade Hotel, Mihanovićeva 1).

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙