FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra odluka o trećem GSM operateru

ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Vijeće Hrvatske agencije zatelekomunikacije sutra će, kako je i predviđeno, javno objaviti odlukuo dodjeli ili nedodjeli kombinirane koncesije u mobilnoj telefoniji,čime se se doznati i hoće li neka od tri tvrtke koje su predale ponuduza tu koncesiju postati treći hrvatski operater mobilne telefonije.
ZAGREB, 21. prosinca 2004. (Hina) - Vijeće Hrvatske agencije za telekomunikacije sutra će, kako je i predviđeno, javno objaviti odluku o dodjeli ili nedodjeli kombinirane koncesije u mobilnoj telefoniji, čime se se doznati i hoće li neka od tri tvrtke koje su predale ponudu za tu koncesiju postati treći hrvatski operater mobilne telefonije.

Ponude za kombiniranu koncesiju druge i treće generacije u mobilnoj telefoniji (GSM/UMTS) Agenciji su, po isteku roka za podnošenje ponuda 3. prosinca, dostavile tvrtke/konzorciji "Croatia Mobile" d.o.o., "Match Telecom" d.o.o. i "Tele2" d.o.o.

Objavi odluke o eventualnom koncesionaru će, kako se doznaje iz Agencije, prethoditi sjednica Vijeća koja će biti zatvorena za javnost.

Kombinirana koncesija u mobilnoj telefoniji daje se na razdoblje od 20 godina, cijena za prvu godinu rada iznosi 172 milijuna kuna, a za to su ponuditelji u svojim ponudama morali priložiti i pravovaljano bankovno jamstvo.

Riječ je o drugom ovogodišnjem natječaju za koncesije u mobilnoj telefoniji, koji je objavljen 22. listopada, a nakon što Vijeće Agencije 18. listopada nije prihvatilo jedinu ponudu "Tele2" za trećeg mobilnog operatera na prvom natječaju.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙