FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Diler na smetlištu ostavio 10 grama kokaina

ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Zbog sumnje da je krajem listopadana smetlištu ostavio nešto više od deset grama kokaina policija jeuhitila 37-godišnjeg Zagrepčanina, a u njegovom je stanu pronašla i580 grama smeđeg praška za koji se pretpostavlja da je namijenjenmiješanju s heroinom.
ZAGREB, 8. prosinca 2004. (Hina) - Zbog sumnje da je krajem listopada na smetlištu ostavio nešto više od deset grama kokaina policija je uhitila 37-godišnjeg Zagrepčanina, a u njegovom je stanu pronašla i 580 grama smeđeg praška za koji se pretpostavlja da je namijenjen miješanju s heroinom.

Muškarac je uhićen zbog sumnje da je 29. listopada na odlagalištu šute i smeća u Zagrebu ostavio kutiju cigareta u kojoj se nalazilo 10,1 grama kokaina, pakiranog u deset plastićnih vrećica, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Pretpostavlja se da je drogu na smetlištu trebao preuzeti kupac, no kako po robu nitko nije došao, policija ju je zaplijenila i uhitila muškarca koji ju je tamo ostavio.

U naknadnoj premetačini njegova stana pronađeno je i 580 grama nepoznate smeđe praškaste materije. Policija još nije utvrdila sastav te tvari, no sumnja se da je namijenjena miješanju s heroinom kako bi se dobilo na težini. U stanu je pronađeno i devet SIM kartica te novac za koji se sumnja da je zarađen preprodajom droge.

Kriminalističkom obradom je utvrđeno da je osumnjičeni od srpnja ove godine nabavljao veće količine heroina i kokaina koje je prepakiravao i skrivao na više otvorenih prostora na području Zagreba te organizirao mrežu preprodavatelja i posrednika kojima je prodavao drogu za daljnju preprodaju, kazala je policijska glasnogovornica Gordana Vulama. Dodala je da je uhićeni, uz kaznenu prijavu za zloporabu opojnih droga, prepraćen istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙