FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhićena dvojica preprodavača heroina i marihuane

ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija privela jeistražnom sucu dvojicu dilera od kojih je zaplijenila oko 65 gramamarihuane i 20 grama heroina, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 13. prosinca 2004. (Hina) - Zagrebačka policija privela je istražnom sucu dvojicu dilera od kojih je zaplijenila oko 65 grama marihuane i 20 grama heroina, izvijestila je danas policija.

Muškarac za kojega policija sumnja da je dulje vrijeme nabavljao veće količine heroina i preprodavao ga na zagrebačkom području uhićen je u petak na području Črnomerca. Policija tvrdi je prilikom legitimiranja 29-godišnjak iz džepa izvadio četiri vrećicu s nešto manje od pet grama i dobrovoljno ih predao. Nešto kasnije policija je u njegovu stanu pronašla tri plastične vrećice s oko 17 grama heroina, 32 originalno zapakirane tablete heptanona i Xanaxa, digitalnu vagu i nešto više od 10 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava.

U policiji tvrde da količina pronađene droge, kao i način pakiranja, nedvojbeno ukazuju da je droga bila namijenjena daljnjoj prodaji.

Drugi preprodavač uhićen je u Zaprešiću, zbog posjedovanja nešto manje od 25 grama marihuane. U njegovom automobilu policija je pronašla 2,5 grama hašiša, tri grama mješavine duhana i marihuane te šest sjemenki indijske konoplje. U kući gdje uhićeni 26-godišnjak stanuje pronađeno je još oko 40,5 grama marihuane, nakon čega ga je policija, uz kaznenu prijavu, privela u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda. Protiv njega je pokrenut i prekršajni postupak, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙