FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAEL: DVOJE RANJENIH U PALESTINSKOM RAKETIRANJU

GAZA, 19. prosinca 2004. (Hina/dpa) - U palestinskom raketnom napaduna izraelske ciljeve u nedjelju ujutro, najmanje su dvije osoberanjene u središtu Sderota, gradića na samoj granici pojasa Gaze, adesetak drugih oporavlja se od šoka, javili su izraelski mediji.
GAZA, 19. prosinca 2004. (Hina/dpa) - U palestinskom raketnom napadu na izraelske ciljeve u nedjelju ujutro, najmanje su dvije osobe ranjene u središtu Sderota, gradića na samoj granici pojasa Gaze, a desetak drugih oporavlja se od šoka, javili su izraelski mediji.

Palestinske snage u nedjelju su ispalile nekoliko raketa nakon što je Izrael tijekom noći završio vojnu operaciju u južnom dijelu pojasa Gaze u kojoj je, otkako je u petak započela u izbjegličkom logoru Khan Younisu, poginulo najmanje 11 Palestinaca a pedesetak ih je ranjeno. Operacija je, prema priopćenju izraelske vojske, bila usmjerena na sprječavanje palestinskih minobacačkih i raketnih napada na židovska naselja.

Nakon palestinskog napada raketama u nedjelju ujutro, izraleski borbeni helikopteri kružili su iznad sjevernog dijela pojasa Gaze odakle su ispaljeni palestinski projektili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙