FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrael informirao Egipat o zatvaranju terminalal Rafah

RAFAH, 13. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Izraelske vlasti su uponedjeljak informirale Egipat o svojoj odluci da u oba smjera zatvoreterminal Rafaha, prijelaz između pojasa Gaze i Egipta, rekao je jedanegipatski dužnosnik.
RAFAH, 13. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Izraelske vlasti su u ponedjeljak informirale Egipat o svojoj odluci da u oba smjera zatvore terminal Rafaha, prijelaz između pojasa Gaze i Egipta, rekao je jedan egipatski dužnosnik.

Izrael je službeno objavio Egiptu da će terminal ostati zatvoren u oba smjera tjedan dana od 13. prosinca, rekao je taj neimenovani dužnosnik. Ta se oduka odnosi na promet putnika i roba, precizirao je.

Ali jedan izraelski glasnogovornik je rekao da je terminal zatvoren od nedjelje navečer "do nove odredbe" i odbio je precizirati trajanje te mjere, prenosi agencija France presse.

Izraelska vojska je u nedjelju navečer s palestinske strane zatvorila terminal Rafaha nakon bombaškog i napada automatskim oružjem pokrenutim u nedjelju navečer na vojni položaj Rafaha, u kojem je ubijeno pet izraelskih vojnika i dvojice Palestinaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙