FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žena priznala ubojstvo trudnice i otmicu djeteta

ST.LOUIS, 19. prosinca 2004. (DPA) - Lisa Montgomery (36), koja jeprošle godine imala pobačaj, priznala je da je ubila trudnicu u osmommjesecu trudnoće a zatim uzela njezino dijete razrezavši joj trbuh,javljaju u subotu američki mediji.
ST.LOUIS, 19. prosinca 2004. (DPA) - Lisa Montgomery (36), koja je prošle godine imala pobačaj, priznala je da je ubila trudnicu u osmom mjesecu trudnoće a zatim uzela njezino dijete razrezavši joj trbuh, javljaju u subotu američki mediji.

Lisa Montgomery priznala je da je zadavila Bobbie Jo Stinnett (23) u njezinom domu u Skidmoreu u četvrtak, a zatim joj razrezala trbuh i izvadila bebu.

Beba, djevojčica stara osam mjeseci, pronađena ja u petak i odvezena u bolnicu u Topeki. "Ona je dobro", prenosi CNN riječi odvjetnika Todda Gravesa koji je dodao i da ju je otac posjetio.

Montgomery je optužena za otmicu koja je rezultirala ubojstvom i u ponedjeljak će se pojaviti pred sudom.

Ako bude osuđena prijeti joj doživotna kazna zatvora ili čak smrtna kazna. On je ove godine imala pobačaj u šestom mjesecu trudnoće. Upoznala je Bobbie Jo Stinnett, koja se bavila uzgojem pasa, preko chat rooma i dogovorile su se da će se sresti u četvrtak kako bi Montgomery kupila psa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙