FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Varaždin: priveden zbog pokušaja ubojstva

VARAŽDIN, 8. prosinca 2004. (Hina) - Zbog pokušaja ubojstva 55-godišnjiD. M. danas je poslijepodne priveden istražnoj sutkinji Županijskogsuda u Varaždinu, koja mu je zbog tog kažnjivog djela odredilazadržavanje u pritvoru.
VARAŽDIN, 8. prosinca 2004. (Hina) - Zbog pokušaja ubojstva 55-godišnji D. M. danas je poslijepodne priveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu, koja mu je zbog tog kažnjivog djela odredila zadržavanje u pritvoru.

Prema večerašnjem priopćenju Policijske uprave varaždinske, danas oko 8,15 sati u zgradi i ispred zgrade Općinskog suda u Varaždinu, te na ulici ispred caffe bara "BBC" došlo je do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna između I. M. (66), D. M. (55) i V. K (42). Tom je prilikom D. M. džepnim nožem nanio ubodnu ranu u predjelu lijeve lopatice V. K. koji je hospitaliziran u varaždinskoj bolnici.

Protiv svih sudionika podnesene su prekršajne prijave zbog narušavanja javnoga reda i mira, a u koordinaciji s državnim odvjetništvom D. M. je priveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu, te mu je zbog kažnjivog djela ubojstva u pokušaju određeno zadržavanje u pritvoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙