FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhićena dvojice dilera droga i njihov kupac

ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Od dvojice uhićenih dilera policijaje zaplijenila gotovo pola kilograma "speeda", 486 tableta ecstasya,oko 95 grama hašiša i 40 grama marihuane, a uhitila je i jednognjihovog kupca kod kojega je pronađeno pet tableta ecstasya,izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Od dvojice uhićenih dilera policija je zaplijenila gotovo pola kilograma "speeda", 486 tableta ecstasya, oko 95 grama hašiša i 40 grama marihuane, a uhitila je i jednog njihovog kupca kod kojega je pronađeno pet tableta ecstasya, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nakon dvodnevne kriminalističke obrade dvojica dilera, u dobi od 22 i 27 godina, privedeni su istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, dok će 24-godišnjak, uhićen s pet tableta ecstasya, biti prijavljen redovnim putem, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Do dvojice dilera policija je došla nakon što su kod 24-godišnjaka pronašli esctasy i utvrdili da ga je kupio od drugoosumnjičenog 27-godišnjaka. Pretragom njegova stana na području Maksimira pronađeno je 477 tableta ecstasyja za koje policija tvrdi da ih je kupio od 22-godišnjeg prvoosumnjičenog mladića.

Policija kaže da je 22-godišnjaka uhitila sa jointom, dok je pretragom njegovog stana na Trešnjevci pronađeno 485 grama "speeda", 95 grama hašiša, 42 grama marihuane i 9 tableta ecstasyja.

Vulama je kazala da su sva trojica od ranije poznati policiji i prijavljivani zbog raznih kaznenih djela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙