FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenska policija o uhićenju skupine preprodavača droga

LJUBLJANA,24. studenoga(Hina) - Slovenska policija u srijedu jepojasnila detalje spektakularne akcije uhićenja veće skupinepreprodavače droge, do koje je došlo u subotu ujutro na parkiralištutrgovačkog centra BTC u Ljubljani, u kojoj je sudjelovalo tridesetakkriminalista.
LJUBLJANA,24. studenoga(Hina) - Slovenska policija u srijedu je pojasnila detalje spektakularne akcije uhićenja veće skupine preprodavače droge, do koje je došlo u subotu ujutro na parkiralištu trgovačkog centra BTC u Ljubljani, u kojoj je sudjelovalo tridesetak kriminalista.

Uhićeno je devet osoba u dobi od 19 do 49 godina. Svi su slovenski državljani iz Ljubljane i okolice, a za njih šestoricu određen je pritvor.

"Radi se o organiziranoj kriminalnoj skupini s dobro podijeljenim ulogama", naveli su predstavnici policije i pravosudnih organa na konferencijama za tisak u Ljubljani i Kopru.

Uz desetak kilograma heroina i nešto kokaina, kod osumnjičenih su prerađeni i materijali za preradu i vaganje droge i njeno razrjeđivanje, pet pištolja, 3000 eura i veća količina domaće valute. Zaplijenjena droga na ulici bi dosegla vrijednost do dva milijuna eura, a narko-dileri bili su povezani i s podzemljem u drugim državama bivše Jugoslavije.

Lani je u Sloveniji zaplijenjeno 90 kilograma heroina, a ove godine već 148 kilograma, a uz akciju razbijanja narko-dilera u Ljubljani zadnjih tjedana izvršeno je još nekoliko akcija manjeg opsega.

Još nije jasno odakle potječe u subotu zaplijenjena droga, ali se pretpostavlja da je iz srednjoazijskih država.

(HIna) xfl ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙