FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječak krenuo u kupnju usred noći

TRST, 16. prosinca(Hina) - Talijanski karabinjeri nemalo su sezačudili kada su u utorak u 5 ujutro naišli na sedmogodišnjeg dječakakako strpljivo čeka ispred trgovine igračaka u mjestašcu Sacile upokrajini Friuli Venezia Giulia. Kako prenose lokalni mediji, dječak,čije se ime ne navodi, stajao je pred omiljenom trgovinom igračaka isa skromnom ušteđevinom čekao da se dućan otvori kako bi si kupioželjenu igračku.
TRST, 16. prosinca(Hina) - Talijanski karabinjeri nemalo su se začudili kada su u utorak u 5 ujutro naišli na sedmogodišnjeg dječaka kako strpljivo čeka ispred trgovine igračaka u mjestašcu Sacile u pokrajini Friuli Venezia Giulia. Kako prenose lokalni mediji, dječak, čije se ime ne navodi, stajao je pred omiljenom trgovinom igračaka i sa skromnom ušteđevinom čekao da se dućan otvori kako bi si kupio željenu igračku.

Dječak je, po riječima liječnika i policajaca, krenuo oko dva u noći i prešao je put od tri kilometra na temperaturi od nekoliko stupnjeva ispod nule kako bi bio siguran da će se "dokopati" igračke za koju su mu roditelji, večer prije, rekli da ju neće dobiti.

Kako izvješćuje tršćanski "Il Piccolo" dječak je karabinjerima izjavio: "Čekam da se otvori dućan kako bih kupio neke igračke".

"Dječak potječe iz normalne obitelji i u odličnom je zdravstvenom stanju", izjavili su pedijatri bolnice u Pordenoneu.

Roditelji i stariji brat koji nisu ništa primijetili te noći, otišli su po odbjeglog člana obitelji koji je s malom ušteđevinom, dvjema omiljenim igračkama i oskudno obučen odlučno krenuo do željenog cilja.

Trgovina igračaka je obećala ispuniti snove sedmogodišnjem dječaku ako se u trgovini pojavi "s roditeljima i u radno vrijeme trgovine".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙