FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Seksualno zlostavljao maloljetnu nećakinju

ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Velikogorička policija uhitila je74-godišnjeg muškarca kojega sumnjiči da je dvije i pol godineseksualno zlostavljao maloljetnu nećakinju koja je kod njega živjeladok je pohađala srednju školu u Zagrebu.
ZAGREB, 16. prosinca 2004. (Hina) - Velikogorička policija uhitila je 74-godišnjeg muškarca kojega sumnjiči da je dvije i pol godine seksualno zlostavljao maloljetnu nećakinju koja je kod njega živjela dok je pohađala srednju školu u Zagrebu.

Osumnjičeni 74-godišnji zlostavljač priveden je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda zbog sumnje da je počinio kazneno djelo spolnog odnošaja zloporabom položaja na štetu maloljetne djevojke, koja je u međuvremenu navršila 18 godina.

Sumnja se da je djevojka učestalo zlostavljana od početka 2002. do sredine lipnja ove godine, odnosno za vrijeme srednješkolskog obrazovanja tijekom kojega je živjela sa osumnjičenim i njegovom suprugom, inače sestrom njezine majke. U policiji kažu da je djevojka zlostavljanje prijavila majci i tetki nakon što je završila srednju školu i vratila se roditeljima.

Osumnjičenog policija tereti da je s maloljetnicom učestalo održavao spolne odnose koristeći svoj autoritet, položaj ovisnosti u kojem se djevojka nalazila maloljetnica, te njezinu dobnu nezrelost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙