FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DŽAKARTA: ZBOG PRISEBNOSTI PILOTA IZBJEGNUTA KATASTROFA

DŽAKARTA, 22. studenog 2004. (Hina/AFP) - Boeing 737 indonezijsketvrtke Garuda Indonezija sa stotinjak putnika i članova posade uponedjeljak je uspio izbjeći katastrofu do koje je moglo doći utrenutku kada je nedugo nakon polijetanja pilot zrakoplova osjetioiznenadnu slabost, nakon čega je uz ogroman napor uspio ponovnoprizemljiti zrakoplov, a zatim je izdahnuo.
DŽAKARTA, 22. studenog 2004. (Hina/AFP) - Boeing 737 indonezijske tvrtke Garuda Indonezija sa stotinjak putnika i članova posade u ponedjeljak je uspio izbjeći katastrofu do koje je moglo doći u trenutku kada je nedugo nakon polijetanja pilot zrakoplova osjetio iznenadnu slabost, nakon čega je uz ogroman napor uspio ponovno prizemljiti zrakoplov, a zatim je izdahnuo.

Zrakoplov je poletio u 8.36 po lokalnom vremenu s otoka Bornea sa 116 putnika u smjeru Džakarte. Nedugo nakon polijetanja pilot Sri Hardono zatražio je povratak u zračnu luku iz koje je poletio, objasnivši kako se osjeća iznimno loše.

"Pilot je osjetio veliku slabost nedugo nakon polijetanja, od kontrole letenja odmah je zatražio dozvolu za povratak u zračnu luku, uspio je prizemljiti zrakoplov, a odmah zatim je izdahnuo", rekao je novinarima glasnogovornik zračne luke Supadio blizu grada Pontianaka.

Članovi posade rekli su da se pilot Hardono i ranije žalio da se ne osjeća najbolje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙