FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Željko Stipić novi predsjednik sindikata Preporod

ZAGREB, 12. prosinca 2004. (Hina) - Željko Stipić izabran je za novogpredsjednika Hrvatskog školskog sindikata Preporod, na sinoćnjojizvanrednoj izbornoj skupštini toga sindikata, priopćeno je danas izHrvatskog školskog sindikata Preporod.
ZAGREB, 12. prosinca 2004. (Hina) - Željko Stipić izabran je za novog predsjednika Hrvatskog školskog sindikata Preporod, na sinoćnjoj izvanrednoj izbornoj skupštini toga sindikata, priopćeno je danas iz Hrvatskog školskog sindikata Preporod.

Sindikat Preporod ostao je bez predsjednika nakon ostavke Vinka Filipovića.

Za mjesto predsjednika Hrvatskog školskog sindikata Preporod natjecalo se pet predsjedničkih kandidata, a povjerenici sindikata za predsjednika su izabrali Željka Stipića, ističe se u priopćenju predsjednice Glavnog vijeća Sindikata Preporod Sonje Mudrić.

Željko Stipić profesor je hrvatskog jezika u Srednjoj školi Vrbovec, dugogodišnji predsjednik Glavnog vijeća Preporoda i obnašatelj dužnosti predjsednika Saveza školskih sindikata.

Najvažnije značajke iz programa novog predsjednika Sindikata Preporod su "europsko izdvajanje za školstvo, pravične plaće u javnim službama i suradnja školskih sindikata", navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙